Ochrana osobních údajů

Provozovatelem těchto stránek je společnost BLITZ GROUP s.r.o., se sídlem Biskupský dvůr 2095/8, 1000 Praha, Nové Město (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává níže vypsané údaje. 

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Správce bude v případě odeslání kontaktního formuláře zpracovávat následující údaje: 

  • Jméno a příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Telefonní číslo
  1. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a telefonní číslo budou zpracovány za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz či poptávku.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte. 
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem.
  4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo e-mailu. Stažení souhlasu bude mít za následek smazání vašich osobních údajů. 

Zpracování osobních údajů a Vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
  • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů. 
  • Vyžádat si u nás přístupk těmto údajům a tyto nechat nechat aktualizovat nebo opravit.
  • Požadovat po nás výmaz těchto údajů. 
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.